STED Interiors completed ‘The Greenhouse’ over a 5-month period, and completed every aspect of the new office space interior fit out, including Suspended Ceilings, Office Partitions, Glazed Partitions, Painting & Decorating, Plastering, Carpets and Flooring, Showers & Bathrooms, Kitchens, Windows and Carpentry. 

We worked alongside SWH (South West Highways) & PCC (Plymouth City Council) to transform a run-down, open-plan office space into a state-of-the-art modern space. They wanted the area to include separate offices, to be used for meetings and private conversations, whilst still retaining the open plan area for the large viewing screens. The building had a domed ceiling, so we needed to overcome the challenge of how to hang our Suspended Ceilings and fix our Partitions. In addition to this, having a large ceiling void meant that there could be a problem with controlling the room temperature, and also with the noise from the rain water hitting the building’s tin roof. The room was very cold, as the existing ‘tin’ perimeter walls had no form of insulation to help keep the warmth in. The office is manned 24 hours a day, 365 days a year, so a fully-functioning kitchen and shower room was required, both upstairs and downstairs – as the existing kitchens were old and tired. The carpets throughout the building were old and worn, and had been there since the building was built, back in the late 80’s.

read more